Headlines
Loading...
Bu yazımızda Pubg Mobile iyi oynama taktikerini sizler için derledik. Emin olun bu taktiklerden sonra Pubg Mobile oyununu daha iyi oynayacaksınız.



Biliyorsunuz ki Pubg Mobile, mobil oyun dünyasının en popüler oyunlarından bir tanesi. Hal böyle olunca çok fazla taktik ortaya atılıyor. Bazı oyuncular bileğinin hakkıyla oynamak yerine hile kullanmaya başvuruyor ancak sizlere hile kullanmanızı kesinlikle tavsiye etmiyoruz. Bileğinizin hakkıyla da bu oyunu iyi oynamanız mümkün

Pubg Mobile Taktikleri

1 - En İyi Hassasiyet Ayararınızı Bulun

Hassiyet ayarı Pubg Mobile oyunundaki en önemli şeylerden bir tanesi. Bu sebeple hassasiyet ayarınızı iyi yapmanız gerekiyor. Bunun için de hassasiyet ayarını düşürüp, arttırabilirsiniz. Sürekli deneyerek kendinizde uygun en iyi hassasiyet ayarını bulun.

2 - Sürekli Antrenman Yapın

Biliyorsunuz ki Pubg Mobile oyununda antrenman modu bulunuyor. Bu antrenman moduna girerek aim, refleks ve hızınızı geliştirebilirsiniz. Zaten antrenman modunda uzun süre antrenman yaptıktan sonra daha iyi oynadığınızı  fark edeceksiniz.




3 - Dikiz & Ateş Kullanın

Dikiz & Ateş kullanmanızı kesinlikle tavsiye ediyoruz. Dikiz & Ateş kullanmanız, rakiplerinizi daha kolay vurabilmenizi sağlar aynı zamanda da rakiplerinizi sizi vurmasını zorlaştırır. Bu sebeple bu özelliği kesinlikle kullanın.

4 - Daima Soğukkanlı Olun

Oyundaki en önemli şeylerden bir tanesi de soğukkanlı olmak. Çünkü birçok oyuncu karşısına bir düşman çıktığı zaman çok heyecanlanıyor ve eli ayağına dolaşıyor. Bu sebeple sizin soğukkanlı kalıp heyecanlanmamanız çok önemli. Eğer karşınıza düşman çıktığında heyecanlanıyorsanız merak etmeyin oyunu oynadıkça heyecanınız geçecektir. 




0 Comments:

Videos

Gallery

Column Right

Fun & Fashion

Breaking News