Headlines
Loading...

Ubisoft firmasının geçtiğimiz günlerde tanıtımını yayınladığı Assassin’s Creed Valhalla, birçok oyun sever tarafından heyecanla karşılandı.Assasin's Creed oyunu hayranları, oyunun çıkış tarihi büyük bir merakla bekliyor. Bununla ilgili olarak Reddit platformunda yapılan yeni bir paylaşımın oyunun çıkış tarihini ortaya çıkarmış olabileceği söyleniyor.
Reddit kullanıcısı yaptığı paylaşımda, yaşadığı bölgedeki yerel bir oyun mağazasının oyunun çıkış tarihini sızdırmış olabileceğini öne sürüyor. Ortaya atılan iddiaya göre, Assassin's Creed Valhalla mağazanın sitesinde ön siparişe girmesinin ardından çıkış tarihi 16 Ekim 2020 olarak belirtildi. Ancak birkaç saat sonra, açıklama bölümü oyunun 2020'de geleceğini belirtecek şekilde değiştirildi.

Yeni Assassin's Creed Valhalla oyununun çıkış tarihini ortaya çıkaran reddit kullanıcısı, ekran görüntülerinin elinde olduğunu ancak mağazaya zarar vermemek için açık olarak yayınlamayacağını belirtiyor. Diğer yandan reddit moderatörleri, kullanıcının ekran görüntülerini kendileriyle paylaştığını ve tarihin doğru olduğunu onayladı.
Mağazanın zarar görmemesi amaçlandığı için, kaldırılan görsellerin paylaşılmaması kararı alınmış. Assasin's Creed Valhalla’nın oynanışı ile ilgili detaylar, 7 Mayıs gününde Xbox’un etkinliği ile belirli olacak. Oyunun aşağı yukarı nasıl bir oynanışa sahip olduğu Ubisoft tarafından belirtilse de, oynanış videoları yayımlanana kadar oyuncular rahat bir nefes alamayacak gibi görünüyor.
Son 3 Assasin's Creed oyunu da Ekim ayında yayımlanmıştı.Bu sebeple bu sızıntının doğru olduğu düşünülüyor.
Şimdilik çıkış tarihi 16 Ekim olarak sızdırılmış olsa da Ubisoft'un yapacağı resmi açıklamayı beklemekte fayda var.



0 Comments:

Videos

Gallery

Column Right

Fun & Fashion

Breaking News