Headlines
Loading...

Fortnite Fps arttırma 2020 - Fortnite Fps nasıl arttırılır?
Bu makalemizde sizler için Fortnite fps attırma yöntemlerini paylaştık.Eğer siz de Fortnite'de fps sorunları yaşıyorsanız bu makale tam da size göre.İşte karşınızda Fortnite FPS attırma 2020 rehberi

Ekran Kartı Ayarları



İlk olarak yapmanız gereken en önemli şey ekran kartlarınızın drvierini güncel tutmak.Güncel driverleri indirip kurduktan sonra Nvidia ekran kartları için aşağıdaki adımları izleyin

- Nvidia kontrol panelini açın
- 3D ayarların yönetilmesine girin > Program ayarlarına tıklayın > Ekle kısmından Fortnite 'yi seçin > ardından karşınıza grafik ayarları çıkacak burada açık olan bütün ayarları kapalı olarak düzeltin , doku süzme kalite ve Güç yönetimi modundan 'Yüksek Performansı' ayarlayın.

AMD ekran kartları için aşağıdaki adımları uygulayın

- AMD kontrol merkezini açın
- Oyunlara tıklayın > burada Fortnite'yi seçin >  Ve buradaki adımları uygulayın : Moaik Döşeme: Uygulama ayarlarını geçersiz kıl , Kare Hızı Denetimi: Her zaman kapalı,Doku Filtreleme: Uygulama ayarlarını geçersiz kıl,Örtüş Önleme: Uygulama ayarlarını geçersiz kıl
- Veson adım olarak ta kontrol merkezinden oyuna tıklayın.Değiştirilebilir grafik yapılandırmasına tıklayın ve oyunun grafik ayarlarını yüksek performans olarak ayarlayın.

Windows Ayarları



-Hangi işletim sistemini kullanıyorsanız kullanın,işletim sisteminizin güncel olduğundan emin olun.
- Masaüstü arkaplanınızı düz sade bir renk yapın.
- Bilgisayarınızı yüksek performansa ayarlayarak Fps'inizde büyük artış görebilirsiniz.Yüksek performansa ayarlamak için : Bilgisayarım > Özellikler > Gelişmiş Sistem Ayarları > Performans > Ayarlar > Gölge Efektler > En İyi Performans İçin Ayarla seçeneğine tıklayın.
- Diskinizi sürekli olarak temizleyin.Bunu yapmak için Bilgisayarıma girin > C veya D hangi diski kullanıyorsanız ona tıklayın > Ve burada Diski Temizle seçeneğine tıklayın.

Oyun İçi Ayarlar


Son yöntem olarak ta oyun içi bütün ayarlarınızı en düşüğe ayarlayın. Vsync ve Motion Bluer seçeneklerini kapalı yapın .Ve son olarakta çözünürlük ayarlarından en düşük çözünürlüğü seçin.Unutmayun çözünürlüğü ne kadar düşürürseniz Fps o kadar artar.

0 Comments:

Videos

Gallery

Column Right

Fun & Fashion

Breaking News