Headlines
Loading...
Gta 6'nın 2023 Yılında Çıkacağı İddia Edildi!

Gta 6'nın 2023 Yılında Çıkacağı İddia Edildi!

Gta oyunlarının yayıncısı ve dağıtıcısı olan Take-Two, 2023 -2024 dönemine tamı tamına 89 milyon dolarlık pazarlama bütçesi ayırdı. Bu kısa aralık için bu kadar büyük bütçe ayrılmasının sebebinin Gta 6'nın çıkış yapacağı olması söyleniyor.

Oyun sektörünün en önemli firmalarından olan Rockstar Games, uzun süredir oyuncuların gündeminde. Özellikle de Gta 5'in ücretsiz olarak oyunculara dağıtılması Rockstar Games'in uzun süre gündemde kalmasını sağladı. Uzun süre gündemde kalmasının bir diğer nedeni de Gta 6 oyunun yapımının son aşamasında olduğunun iddia edilmesi. Ancak Rockstar Games tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı.

Rockstar Games uzun bir süredir açıklama yapmadığından dolayı oyunseverler Take-Two'yu takibe almaya başladı.


Take-Two'nun 2023 - 2024 dönemi için 89 milyon dolarlık bütçe ayırması sonucu oyunseverler bu dönem arasında Gta 6 oyunun çıkış yapacağını düşünüyor. Oyunseverlerin böyle düşünmesi çok normal çünkü 2023-2024 dönemi için bu kadar yüksek bir bütçe ayrılmasının başka bir sebebi olamaz.

Çoğu kişi Take-Two'nun bu bütçeyi Gta 6 oyunu için ayırdığını düşünüyor. Gta 5 oyunun 100 milyon sattığını düşünürsek Take-Two'nun Gta 6 için bu kadar bütçe ayırması gayet normal. Ancak Gta oyunlarının yayıncısı ve dağıtısıcısı olan Take-Two gerçekten büyük bir şirket. Bu sebeple bu büyük bütçeyi Gta 6 oyunu için ayırmamış da olabilir.

Yani ortaya atılan iddialara göre Gta 6 2023 yılının nisan ayında çıkış yapabilir. Oyunseverler böyle düşünüyor. Ancak Rockstar Games tarafından henüz bir açıklama yapılmış değil.

Peki sizce ortaya atılan iddia doğru mu ?

0 Comments:

Videos

Gallery

Column Right

Fun & Fashion

Breaking News