Headlines
Loading...
Valorant İsim Değiştirme - Nick Değiştirme Nasıl Yapılır?

Valorant İsim Değiştirme - Nick Değiştirme Nasıl Yapılır?


Bu makalemizde Valorant isim değiştirme nasıl yapılır hakkında sizlere bilgi vereceğiz. Alttaki işlemleri takip ederek isminizi değiştirebilirsiniz.

Valorant, çıkış yaptığı günden beri en çok konuşulan oyunlardan bir tanesi. Oyun kapalı betada iken Twitch yayın platformunda büyük yayıncılar tarafından oynandığı için büyük izleyici sayılarına ulaştı. Oyunun tam sürümü çıkması ile birlikte Valorant'ın popülerliği daha da arttı ve en popüler Fps oyunları arasına girdi. Oyun, grafikleri, farklı karakterleri ve bu karakterlerin değişik yetenek sistemleriyle oyun dünyasına yeni bir soluk getirdi.


Valorant İsim Değiştirme - Nick Değiştirme Nasıl Yapılır?


- Valorant oyununun yapımcısı Riot Games. Bu nedenle yapacığınız işlem Riot Games hesabınızın ismini değiştirmek olacak. Buradaki bağlantıdan Riot hesabınıza giriş yapın.


- Riot hesabınıza giriş yaptıktan sonra, karşınıza bir menü çıkacak. Bu menüden Riot ID yazan kısma tıklayın. Karşınıza çıkan ekrandan isminizin karşısındaki düzenleme işaretine tıklayın.


- Karşınıza çıkan ekrandan Riot ID kutucuğuna istediğiniz ismi yazıp göndere bastıktan sonra işlem tamamdır. Artık Valorant isim değiştirme işlemini tamamladınız.


Valorant İsim Değiştirme Süresi

Valorant oyununda 30 günde bir ismini değiştirebilirsiniz. Sizlere tavsiyemiz nickinizi düşünüp özenle seçmeniz. Ayrıca Valorant'ta nick değiştirme işlemi tamamen ücretsizdir, herhangi bir ücret ödemenize gerek yok.


Son olarak koyduğunuz nicklere dikkat edin. Uygunsuz bir nick kullanırsanız bunun karşılığında bazı yaptırımlar uygulanabilir. O yüzden sizlere tavsiyemiz düzgün nickler kullanmanız.

0 Comments:

Videos

Gallery

Column Right

Fun & Fashion

Breaking News