Headlines
Loading...

Son zamanların en popüler battle royale oyunlarından olan Apex Legends’tan önümüzdeki hafta başlayacak 5. sezonun oynanış fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda yeni sezonda oyuna gelecek yeniliklere ve etkinliklere yer verildi.
Günümüzün en popüler oyun sektörü olan battle royale oyunları, bu sektörde daha fazla kendilerine yer edinmek için kendi aralarında da kıyasıya bir rekabet içerisindeler. Bu battle royale oyunları arasında bulunana ve 2019 yılında çıkış yapmış olan Apex Legends da diğer rakiplerine meydan okumaya devam ediyor.
Apex Legends, ilk çıktığı zaman çıktığı büyük bir oyuncu kitlesine ulaşmıştı.Ancak bu günlerde daha az oyuncu sayısına sahip olsa da hala büyük bir kitlesi var.Bu sebeple oyuncular yapımcı firmadan yenilikler bekliyor.Bu beklentiler tabii ki de karşılıksız kalmıyor.Yapımcı firma oyuna yenilikler getirmeye devam ediyor.



Bir kaç gün önce  Apex Legends’ın 5. sezonunda oyuna yeni eklenecek karakteri olan Loba’yla tanışmıştık. Bugün ise yapımcı firma, 12 Mayıs’ta oyuncular sunulacak olan 5. Sezon’un oynanış fragmanını yayınladı. Yeni sezonun ismi ‘Fortune’s Favor’ olacak. Yeni gelecek Loba karakterinin yanı sıra oyuna yeni Battle Pass, 4. dereceli serisi ve yeni sezon görevleri eklenecek.
Gelecek yeni sezonla birlikte oyuna yapay zekaya karşı mücadele vereceğimiz bir mod da ekleniyor. ‘The Broken Ghost’ ismiyle gelecek olan yeni oyun modu, geçtiğimiz aylarda yayınlanan Bloodhound’s Trials gibi oyuncular ve yapay zeka arasında geçecek.


0 Comments:

Videos

Gallery

Column Right

Fun & Fashion

Breaking News