Headlines
Loading...
Itch.io firması, 2 boyutlu eğlenceli bir platform oyunu olan Plokoth'u ücretsiz olarak sunmaya başladı. Başlatılan kampanya kapsamında ücretsiz olarak sunulan oyun, Plo isimli bir karakterin maceralarını anlatıyor.
Koronavirüs sebebiyle İnternet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte oyunseverler için büyük bir önem kazanan oyun platformları, düzenledikleri kampanyalar dikkat çekmeyi başarıyorlar. Neredeyse her gün yeni bir kampanya ile oyunseverlerin karşısına çıkan platformlar, böylelikle hem oyunseverler için eğlenceli deneyimler sunuyorlar hem de popülaritelerini artırmaya çalışıyorlar. Şimdiyse Itch isimli bir oyun platformu, yeni bir kampanya başlattı.
Itch firmasının başlatmış olduğu kampanya, "Plokoth" isimli bir oyunu içeriyor. Oyunseverleri gizemli bir ormanın içine götürecek olan Plokoth, 2 boyutlu bir platform oyunu olarak karşımıza çıkıyor ve eğlenceli vakit geçirmek isteyen oyunseverler için ideal görünüyor. Pek çok oyunseverden olumlu yorumlar alan oyun, kampanya haricinde de uygun bir fiyata satılıyor.



Plokoth oyunun ücretsiz alabilmeniz için Itch hesabınızın olması gerekiyor.Hesap açmak için burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Itch hesabı oluşturduktan sonra burada bulunana bağlantıyı kullanarak Plokoth oyunun kampanya sayfasına ulaşabilirsiniz.

Kampanya sayfasındaki ''Download or Claim'' yazan butona tıklayın.


0 Comments:

Videos

Gallery

Column Right

Fun & Fashion

Breaking News