Headlines
Loading...


Günümüzde mobil oyun dünyası çok gelişmiş durumda.Artık büyük firmaların oyunlarını da mobil platformunda görebiliyoruz.İşte karşınızda En İyi Android Oyunlar 2020

Pubg Mobile


Son zamanların en popüler hayatta kalma oyunlarından olan Pubg Mobile tek başınıza veya arkadaşlarınızla düşmanlara karşı mücadele edebileceğiniz harika bir mobil oyun.100 kişilik oyun grubundan uçaktan atlayıp hayatta kalma mücadelesi vereceksiniz.Oyunu telefonunuza yükleyebilmeniz için Android 5.1 sürümüne ihtiyacınız var.

Asphalt 9 : Legends


Asphalt 9 : Legends mobil oyun platformunda en iyi yarış oyunlarının başında geliyor. 50'den fazla araç seçeneği ile sizlere harika bir yarış deneyimi sunacak. Telefonunuz güçlü ise ve yarış oyunlarını seviyorsanız bu oyunu kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

Fifa Futbol


Fifa Futbol serisi uzun yıllardır bu sektörde bulunuyor.Hayalinizdeki kadroyu kurarak rakiplerinize karşı mücadele verin. Oyun içinde bir sürü etkinlik bulunuyor, yani bu oyunu oynarken sıkılmayacaksınız.Ben şahsen bu oyuna saatlerimi verdim. Oyununun 100 milyondan fazla indirmesi bulunuyor.

Call Of Duty:Mobile


Pc platformunda uzun yıllardın yer alan Call Of Duty serisi 2019 yılında mobil platformu için Call Of Duty : Mobile oyununu piyasaya sürmüştü.Bu oyunda klasik battle royale savaşının yanı sıra 5 vs 5 eğlenceli ve rekabetli oyun modları bulunuyor.İlk çıktığı zamanlarda milyonlarca oyuncu kitlesine ulaşmıştı.Şu anda da hatrı sayılır bir oyuncu kitlesine sahip. Oyunun 100 milyondan fazla indirmesi bulunuyor.

Brawl Stars


Clash Royale ve Clash Of Clans gibi popüler oyunların yapımcısı olan Supercell'in 2018 yılında piyasa sürdüğü mobil oyundur.Şu anda mobilde en çok oynanan oyunlardan bir tanesi.Harika savaş modlarında rakiplerinize meydan okuyarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

0 Comments:

Videos

Gallery

Column Right

Fun & Fashion

Breaking News