Headlines
Loading...
Dünyanın en popüler oyun firmalarından olan Ubisoft, Far Cry 5 oyununu kendi mağazası olan Uplay'de bu hafta sonu boyunca ücretsiz olacak.


Ubisoft firmasının en popüler serilerinden Far Cry serisinin son oyunlarından olan Far Cry 5 bu hafta sonu boyunca ücretsiz olarak oynanabilecek. Ubisoft bu müjdeyi twitter hesabından duyurdu. Yapılan paylaşıma göre Far Cry 5 29 - 31 Mayıs tarihleri arasında Uplay üzerinden ücretsiz olarak oynanabilecek.

Far Cry 5 oyunun ana hikayesi yaklaşık 20 saat kadar sürüyor. Yani oyunu iki gün boyunca oynarsanız, oyunu bitirebilirsiniz. Yani oyunu bitirebilmek için yeterli zamanınız var.

Far Cry 5, ABD ülkesinin Montana eyaletinde geçiyor, Oyunda kıyamete inanan fanatik bir çeteyle mücadele ediyoruz. Montana eyaletinde baskı içinde yaşayan halkın  kendi özgürlüklerini kazandırmak için harekete geçirmeye çalışıyoruz.


Ubisoft firmasının twitterden yaptığı açıklamaya göre  PC kullanan oyuncular, 29 Mayıs Cuma günü ile 31 Mayıs Pazar gününe kadar Far Cry 5'i ücretsiz olarak oynayabilecek. Sizlere tavsiyemiz Uplay uygulamasını bilgisayarınıza şimdiden indirmeniz. Şimdi indirirseniz oyun çıktıktan sonra uğraşmazsınız ve zamandan tasarruf etmiş olursunuz.

İki gün boyunca oyunu oynadıktan sonra memnun kalıp oyunu satın almak isterseniz oyunun standart sürümü yapılan yüzde 75 indirimle 67 TL'ye, Gold sürümünü ise tekrardan yapılan yüzde 75 indirimle 101 TL'ye satın alabilirsiniz. Bu arada bu indirim kampanyası 21 Haziran tarihine kadar geçerli olacak. Yani oyunu satın almak istiyorsanız elinizi çabuk tutmanız gerekecek.


0 Comments:

Videos

Gallery

Column Right

Fun & Fashion

Breaking News