Headlines
Loading...
Ets 2 1.37 Güncellemesi Çıktı! - Ets 2 1.37 Tam Sürüm çıktı!

Euro Truck Simulator 2 - 1.37 tam sürüm güncellemesi çıktı!


Bu yeni güncellemeyle beraber açılabilir camlar , yenilenen bazı Fransız şehirler,yeni ses motoru olan FMOD dahil bir çok yeni özellik eklendi.

Güncellemeyle beraber gelen yeni ses motoru FMOD ile oyundaki tüm sesler değişmeye başlıyor. Daha gerçekçi ve akustik bir şekilde trafikten ve araçlardan gelen sesleri duyabiliyoruz. FMOD adlı bu yeni ses motoru sektördeki birçok oyun tarafından kullanılıyordu. Şimdi ETS 2 ve ATS’de 1.37 güncellemesiyle araç ve çevre seslerini mix/karıştırma yöntemini kökünden değiştiriyor. Çekicimizin içi ve dışı için ayrı ses setleri oluyor. Çeşitli filtrelemeler ve efektlerle birlikte temelde SFX(ses efektleri) setini de temel alan yeni bir sisteme geçiliyor. SCS Software’ın ses tasarımcılarının ekleyeceği ve güncelleyeceği birçok ses efekti var. Bu sadece bir başlangıç. Ayrıca AI trafik için yeni sesleri(trenler dahil) duyabiliyorsunuz.



Oyunseverlerin uzun yıllardan beri yıllardır talep ettiği açılabilir camlar sonunda bu güncellemeyle oyuna eklendi. Yeni ses motoru olan FMOD'un  farkını daha iyi duyabilmemiz için getirilen özellik tüm araçlarda çalışıyor. Klavye kontrollerinde sol ve sağ cam için açma-kapama tuşlarını atayabiliyorsunuz. İç ve dış ses farkını mükemmel şekilde duyabiliyorsunuz.

Ayrıca artık araç ve dorse yapılandırma ekranında yürüyebiliyoruz. Sadece garaj ekranında yürüyebiliyor, araçlarımızı modifiye edebiliyoruz. Aynı zamanda eğilme özelliği de var.Ne yazık ki dışarıda yürüme özelliği oyuna eklenmedi.

Ve son olarak ta 4 tane Fransız şehri yenilendi(Reims,Metz, Dijon ve Strassbourg).

0 Comments:

Videos

Gallery

Column Right

Fun & Fashion

Breaking News