Headlines
Loading...

Steam platformunda binlerce oyun bulunuyor.Dijital oyun mağazasının bir numarası olan Steam'da ücretsiz oyunlar da yer alıyor.Bu makalemizde Steam üzerinden oynayabileceğiniz en iyi ücretsiz oyunları sizlerle paylaşacağız.

Destiny 2


2019 yılında çıkış yapan oyun hem PC'de hem de konsolda çok sevildi.İlk başta ücretli olarak piyasaya çıkan oyun, daha sonrasında ücretsiz hale getirildi.Oyunun steam'daki yorumlarına baktığımızda son derece olumlu olduğunu görüyoruz.Ayrıca oyunun grafikleri de oldukça güzel.Destiny 2 , Steam'da oynayabileceğiniz en iyi ücretsiz oyunlardan bir tanesi.

Counter-Strike : Global Offensive


Kısacası bilinen ismiyle CS:GO uzun süredir steam'da ücretli olarak sunuluyordu.Ancak daha sonradan oyun ücretsiz hale getirildi ve en popüler FPS oyunları arasında uzun yıllardır yerini koruyor. Eski Counter-Strike oyunlarına nazaran yeni haritalara ve yeni grafiklere sahip. Espor dünyasının en büyük oyunlarından bir tanesi. CS:GO şu anda dileyen herkes ücretsiz olarak indirilebilir durumda. Ayrıca steam'daki en çok oyuncuya sıralamasında birinci sırada yer alıyor.

Paladins


Hi-Rez Stüdyo tarafından üretilen oyun olan Paladins, muazzam şirin grafikleriyle  oyuncuları kendisine çekiyor.Oyuncu dünyasında Overwatch oyununun ücretsiz versiyonu olarak biliniyor.Paylaşılan verilere göre oyunun steam'da aktif 25 milyon oyuncusu bulunuyor.Oyunun steam'daki yorumları da oldukça olumlu.Ayrıca düşük sistemli bir pc'niz varsa da bu oyunu rahatlıkla oynayabilirsiniz.O 
yüzden bu oyunu da sizler kesinlikle tavsiye ediyoruz.

Evet dostlar bu makalemizin burada sonuna geldik.Bu makalemizde sizler için steam'daki en iyi ücretsiz oyunları derlemiştik.Bu oyunları nasıl buldunuz?

0 Comments:

Videos

Gallery

Column Right

Fun & Fashion

Breaking News